Split Walking Tour group, since 2007

Postani dio tima

Split Walking Tour

Split Walking Tour je dio agencije osnovane 2007. godine kao prve turističke agencije koja u nudi vođene ture razgledavanja grada Splita, i od svojih skromnih početaka je razvila prepoznatljiv brend i proizvod koji je desetkama tisuća ljudi svoj posjet Splitu učinio zabavnijim i zanimljivijim.

Naše usluge

Danas se naša putnička agencija može pohvaliti s više od 50 različitih tura, uključujući vođena razgledavanja grada, polu i cijelodnevne izlete za svačiji ukus i način putovanja. (Pustolovne ture, gradske ture, gurmanska iskustva, nacionalni parkovi, brodske i kombinirane ture kao i potpuno privatne tailor-made izlete.)

Kao naš prvi brend, Split Walking Tour je glavni simbol naše tvrtke i ponosimo se zagarantiranim polascima tokom cijele godine (jedino vođeno razgledavanje grada koje je dostupno kroz cijelu godinu), dosupnim na engleskom, španjolskom, njemačkom i francuskom jeziku.

walking tour

Otvorena Radna mjesta

Djelatnik u turističkoj agenciji

Ukoliko ste entuzijastična i komunikativna osoba pridružite se našem teamu gdje se od Vas očekuje :
  • E-mail i telefonska komunikacija na naprednom engleskom jeziku
  • Visoka razina komunikativnosti i pedantnosti u radu kao i pružanje informacija
  • Zaprimanje i unos rezervacija, zaprimanje pohvala i pritužbi te profesionalno riješavanje istih
  • Rad u skladu s propisanim radnim uputama te ostali poslovi u skladu s uputama nadređenih.

Turistički vodič - licencirani

  • Vođenje privatnih i grupnih tura na engleskom jeziku
  • Upoznavanje posjetitelja  s kulturnim i prirodnim znamenitostima; društvenim, sportskim, povijesnim, gospodarskim i političkim tijekom zbivanja na području Splitsko-Dalmatinske županije
  • Očekujemo da posjedujete razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, samostalnost u radu, samopouzdanje i odgovornost, strpljivost i snalažljivost u izazovnim situacijama, kreativnost i organiziranost, točnost i odlučnost kao i da volite rad s ljudima te doprinosite ugodnoj atmosferi. 

Turistički pratitelj

Ukoliko volite putovati i posjedujete izražajne komunikacijske i prezentacijske vještine, pridružite se našem teamu u avanturi sezone koja nam slijedi.

  • Vođenje i koordinacija grupnih i privatnih tura na engleskom jeziku.
  • Fleksibilan pristup radu u skladu sa sezonskim potrebama, angažiranost  i organiziranost, društvenost i humor kao doprinos ugodnoj i pozitivnoj atmosferi, spremnost i snalažljivost u izazovima koji su sastavni dio rada s ljudima. 

Vozač za privatne izlete

S obzirom da se bavimo organizacijom i prodajom grupnih i privatnih tura, tražimo pojačanje u teamu na poziciji vozača. Tražimo i očekujemo maksimalnu profesionalnost i odgovornost prema ljudima i vozilu; točnost, urednost i čistoću, uslužna elegancija, predanost poslu i sigurnosnim uvjetima rada, fleksibilnost sezonskog rada te poznavanje engleskog jezika. 

AKO SE PRONALAZIŠ U NAVEDENOM I HTIO/HTJELA BI POSTATI DIO Split walking TIMA, JAVI NAM SE NA MAIL

Pošaljite nam životopis i motivacijsko pismo

desk@splitwalkingtour.com

Message us
Timelines.ai
0